Tulpen op vaas

By Beheer Tuinkunst-Elst, 3 februari 2021

Spread the love

Tulpen op vaas van metaal op voet van plaatstaal en siersteen. 3x behandeld tegen roest. Nu rode en gele tulpen van hoefijzers, maar die kan ik ook nog op kleur brengen naar jouw wens. HxBxD; 110 x 65 x 55. Is verkocht.

2 Comments

 1. Charlotte Nieuwenhuis schreef:

  Dag, ik wil laten weten dat ik onder de indruk ben van al het moois dat ik heb gezien op de site. Graag verneem ik of u deze tulpen weer gaat maken en wat de kosten zijn?
  Mvg Charlotte Nieuwenhuis

  • Beheer Tuinkunst-Elst schreef:

   Beste Charlotte,
   Bedankt voor je compliment over mijn ontwerpen. Ik ben niet zo van herhalen van creaties, omdat ik steeds iets uniek wil laten zijn.
   Als jij ook een ‘Tulpen op Vaas’ wil hebben, dan maak ik die voor je.
   Waarschijnlijk net iets anders dan wat je hebt gezien. Liefst voor eenvoudige prijzen, maar de ijzerprijs is meer dan verdubbeld. De hoefijzers heb ik nog wel, maar de rest van het materiaal moet ik opnieuw aanschaffen. Ik kan het dan denk ik maken voor onder de €200,- . Is dat voor jou acceptabel en mag ik dan een kleine borgsom vragen? Groeten, John

What do you think?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *