Star Dimensions 2

By Beheer Tuinkunst-Elst, 26 januari 2023

Spread the love

 

Star Dimensions, versie 2 is door mijzelf gemaakt van twaalf stukken staal profiel van 80 x 50 mm. Gelast op een stalen onderplaat van 20 x 12 cm.
Een fraai drie dimensionaal kunstwerk met een stervorm als je het onder een bepaalde hoek bekijkt.
Heeft al een eerste roest behandeling gehad. Staat op een zwarte houten balk (hxbxd) 80 x 20 x 10.
Afmetingen kunstwerk (zonder balk statief): (hxbxd) 120 x 80 x 60 cm.
Prijs €355,-.

2 Comments

 1. Walter den Hollander schreef:

  hallo , ik heb interesse voor uw kunstwerk. ik heb hierover al een mail gestuurd. maar ik heb nog geen reactie terug gekregen. misschien is er wat mis gegaan. hierbij nogmaals mijn poging om te vragen of het kunstwerk nog te koop is ?
  met vriendelijke groet
  walter

  • Beheer Tuinkunst-Elst schreef:

   Hoi Walter, de laatste week ben ik druk geweest met het begeleiden en uiteindelijk de uitvaart van een vriend. Ik heb de email een beetje verwaarloosd. Sorry.
   Ja het kunstwerk is nog beschikbaar.
   Wat wil je er meer over weten? Je kunt ook altijd een keer de beschikbare kunstwerken in mijn tuin komen bezichtigen. Bel maar voor een afspraak. De koffie of thee staat klaar. Groeten, John. 06-51356508

What do you think?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *